Rent Praktisk

for gæstesejlere...

Amtoft Lystbådelaug byder alle gæstesejlere velkommen, til Limfjordens og måske Danmarks dejligste havn. Hos os vil man opleve smuk natur, et lækkert vandsportsområde og et landsbymiljø af den allerbedste slags.

Amtoft er en meget velfungerende landsby - her vil du finde mere end du forventer:

  • 100 meter fra havnen finder du en rigtig venlig købmand. Her kan du købe gode og friske dagligvarer og morgenbrød.
  • I samme bygning som købmanden ligger Café Amtoft. Her kan man både drikke god kaffe og spise en lækker frokost eller middag
  • På havnen kan man tanke Diesel. Købet aftales med købmanden
  • Ved siden af havneområdet ligger Amtoft Camping, som er en lille hyggelig Campingplads hvor campisterne har det rart og hyggeligt
  • Øst for havnen finder man en attraktiv og meget børnevenlig badestrand
  • I Amtoft ligger der en stor Møbelforretning. Amtoft Boligmontering er altid et hyggeligt besøg - man behøver ikke at have møblerne med på båden - butikken leverer til hele Danmark.
  • Lystbådelaugets klubhus er til fri afbenyttelse for gæstesejlerne. Her er du meget velkommen til at bruge faciliteterne. Man kan lave mad, spise eller bare hygge sig. Der findes også en lille "grillhytte", som ligger ved enden af østmolen - den er også til fri afbenyttelse for sejlerne.

Havnepenge

Gæstesejlere skal straks ved ankomst til Lystbådehavnen henvende sig hos købmanden. Her betales havnepenge, og der udleveres mærke til at sætte på båden. Desuden udleveres koder til bygninger og internet.

Gæstesejlere kan benytte Lystbådehavns klubhus og toiletter med badefaciliteter.

125-

Havnepenge

125

m. til købmand

10

m. til badestrand

Super

faciliteter på havnen

Spørg de lokale

- de er meget hjælpsomme

Scroll to top